REKLAMI GEÇ

Piknik yolu bayrama hazır

Piknik yolu bayrama hazır

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak’taki Göz Piknik Alanı’na ulaşımı sağlayan yolun bayrama kadar açılacağını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2014 Cuma, 09:27

Çardaklıların yerel seçim öncesi dile getirdiği piknik alanı yolunun yapılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Sit alanı nedeniyle Anıtlar Yüksek Kurulu’nun verdiği izinle yol parke taşıyla kaplanıyor. Bu çalışmaların Ramazan Bayramı’ndan önce bitirilmesinin planlandığı ifade edildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,büyükşehir kazanımlarını anlatmak ve ihtiyaçları tespit etmek için düzenledikleri ilçe gezilerini hatırlatarak, “Denizli’nin her köşesini adım adım gezdik. Bu sırada sadece büyükşehir kazanımlarını anlatmadık. Köy köy, belde belde, ilçe ilçe her bölgenin ihtiyaçlarını kayıt altına alıp, vatandaşlarımızın isteklerini dinledik. Bunlara uygun çözüm ve projeler ürettik. İşte Çardak ilçemizdeki ‘Göz Piknik Yolu’ projesi de bunlardan biri. O zaman söz vermiştik, şimdi ise verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı