REKLAMI GEÇ

Önce şok sonra sürpriz  

Önce şok sonra sürpriz   

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, engelli bir vatandaşa önce şok yaşatan ardından da sevindiren bir sürpriz yaptı. Başkan Öztürk, SODAŞ tarafından alınan tekerlekli sandalyeyi hediye etmek için Ali Aydınalın’ı ilginç bir gerekçeyle belediyeye getirdi. İşte şaka programlarındaki senaryoları aratmayan o sürprizin hikayesi…  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 13:07

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, seçimlerden ortopedik engelli Ali Aydınalın’a tekerlekli sandalye sözü vermişti.

Seçimlerin üzerinde 2 ay geçti. Engelli vatandaş Ali Aydınalın, Başkan Öztürk’ün sözünü unuttuğunu düşünürken, kapısını çalan iki belediye görevlisinin söyledikleri karşısında şok oldu.

“BİZİ BAŞKAN GÖNDERDİ BORCUNU ÖDE”
Belediye görevlileri Aydınalın’a “Bizi başkan gönderdi. Seni götüreceğiz. Emlak borcunu ödemen ve beyannameyi imzalaman gerekiyor” dediler ve Aydınalın’ı kucakladıkları gibi araca bindirerek, belediyeye getirdiler.

Belediye binasına görevlilerin kucağında giren Ali Aydınalın, Sodaş A.Ş. İşletme Müdürü Necati Demirer ve Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün bulunduğu başkanlık makamına götürüldü. Borcunu öğrenmek için beklerken, hazırlanan sürpriz karşısında bir kez daha şok geçirdi.

Odaya getirilen tekerlekli sandalye, Ali Aydınalın’a teslim edildi.

Belediyeden akülü aracına binerek ayrılan Ali Aydınalın, Çardak sokaklarında eskisi gibi, yeniden dolaşabilecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Ali Aydınalın’a tekerlekli sandalye alınmasına destek veren SODAŞ İşletme Müdürü Necati Demirer’e teşekkür etti.

Yorumlar

Gerçek Ak Partili   -  Bağlantı 10 Haziran 2014, 16:55

Neyse Allahtan şubat ayında giresunda yaptıkları gibi sandalyeyi teslim ederken kırmızı kurdela kesmemişler. Bir elin verdiğini öbür el görmesin fikri uzaklaştı artık. Utanmasalar arabanın arkasına yazıda yazarlar. Biz verdik diye.

zafer   -  Bağlantı 10 Haziran 2014, 14:09

Böyle şakalayacaklarına BABALAR GÜNÜNDE verselermiş daha iyi olurmuş.Ama herşeye rağmen engeli kaldıranlara teşekkürler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı