REKLAMI GEÇ

Yoğun sis hava trafiğini vurdu

Yoğun sis hava trafiğini vurdu

Çardak’ta yaşanan yoğun sis hava ulaşımını vurdu. Saat 09.30’da kalkması gereken Denizli-İstanbul uçağı rötar yaptı. Sabahın erken saatlerinde havaalanına giden yolcular saatlerdir bekliyor. Uçuşun saat 11.30’a alındığı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2017 Cumartesi, 09:35

Denizlililer yine bir uçuş krizi yaşıyor. Çardak’ın fiziki durumu nedeniyle sık sık sis engeline takılan ve zamanında yapılamayan uçuşlara bir yenisi daha eklendi.

Sabah saat 08.00 sıralarında Çardak Havaalanı’na giden ve İstanbul’a uçmak için 09.30’da kalkması gereken uçağa binen yolcular, yoğun sisin uçuşu imkansız kılması nedeniyle bekleyişe geçti.

Sis bir türlü açılmayınca uçak havalanamadı. Havaalanı yetkilileri sis nedeniyle Türk Hava Yolları’nın 09.30’da kalkması gereken uçağın saat 11.30’da havalanacağını açıkladı.

Saatlerde havaalanında bekleyen yolcular, sisin imkan vermesi durumunda 11.30’da havalanacak ve İstanbul Atatürk Havalimanı’na ulaşabilecek.

YOLCULAR TEPKİLİ
Çardak’ta özellikle sonbahar ve kış dönemlerinde sık sık sis engeliyle karşılaştıklarını, uzun rötarların yaşandığın belirterek tepki gösterdi. Yolcular, “Toplantılarımıza yetişemiyoruz, işlerimiz sekteye uğruyor. Bu sorunun bir şekilde çözülmesi gerekiyor” dedi.

Yorumlar

YENAL ÇAKIN   -  Bağlantı 11 Kasım 2017, 15:26

şehir merkezine 60km uzaklıkta hava alanı olması zaten enteresan bir durum. buna bir de rötarlar eklenince gerçekten çekilmez hale geliyor. Denizli’nin artık daha modern ve ulaşımı daha mümkün bir hava alanına ihtiyacı var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı