REKLAMI GEÇ

9 bölgeye hizmet verecek

9 bölgeye hizmet verecek

Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Homo Kiraz Alım Yeri inşaatına başlandı. 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Kiraz Alım Yeri inşaatı tamamlandığında Çetinler, İshaklı, Çandır, Işıklı, Yuvaköy, Yeniköy, Çandır, Irgıllı ve Gümüşsu bölgesindeki üreticilere hizmet verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2015 Perşembe, 13:22

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Homo Kiraz Alım Yeri inşaatını yerinde inceledi. 2015 yılının ilk günü başlayan çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını ve kiraz sezonunda tesisin hizmet vereceğini belirten Başkan Güven “İnşallah Denizli’nin önemli kiraz ve meyve üretim merkezlerinden biri olan Gümüşsu mahallemize yakışan bir yer yapıyoruz” dedi. 

Gümüşsu Mahallesi’ne ve Çivril’e yeni bir meyve ve kiraz alım yeri kazandıracaklarını belirten Güven, kiraz alım yerinin çok fonksiyonlu olacağını dile getirdi.

Tesisin 5 bin metrekare alan içerisinde hizmet vereceğini ifade eden başkan Güven, “Gümüşsu ve bölgesi kiraz ve meyve üretim merkezi, yıllardır buradaki üreticimiz malını satmak için yer bulamadı. Sokak arasında ve semt pazarının kurulduğu alanda zor şartlarda bu işi götürmeye çalıştı. Biz söz verdiğimiz hizmetlerin aciliyetine göre yapımına başladık. Gümüşsu’daki kiraz alım yeri bizim için öncelikli hizmetlerin başında geliyor. Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen şehrimize, modern bir meyve ve kiraz alım yeri daha kazandırıyoruz. Pazar alanında, idari bina, ve tır parkı ile sosyal alanlar ile otopark alanı ve yaklaşık 50 alım tezgahı bulunacak.2 adet kamyon girişi, 2 adette yaya girişi bulunan pazarın üzeri çelik yapı olup polikarbon malzeme ile örtülecektir. Önümüzdeki yıl bahar aylarında hizmet vermeye başlayacak olan tesis Çivril’e ve Gümüşsu mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Homo Kiraz Alım Yeri inşaatı tamamlandığında Çetinler, İshaklı, Çandır, Işıklı, Yuvaköy, Yeniköy, Çandır, Irgıllı ve Gümüşsu bölgesindeki üreticilere hizmet verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı