REKLAMI GEÇ

Atıklar puan kazandırıyor

Atıklar puan kazandırıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Dençev Sanayi ve Limitet Şirketi işbirliğiyle yürütülen “Ambalaj Atıklarımızı Atıkmatiğe Atalım Puanları Kapalım” kampanyası Çivril’e de taşındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2016 Çarşamba, 09:36

“Ambalaj Atıklarımızı Atıkmatiğe Atalım Puanları Kapalım” uygulaması kapsamında, çocuklar ve ailelerin çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla Çivril Belediyesi önüne atıkmatik koyuldu ve okullarda seminerler verildi. İlk olarak 10 ve 11 yaş grubuna verilen seminerde, çevre temizliği hakkında öğrencilere bilgiler aktarıldı.

Seminerden sonra çocuklara kutu kola, pet şişe, cam şişe gibi atıkları atikmatiklere bırakarak puan toplayacakları “Çevre Kart” dağıtıldı. Biriktirilen puanlarla çocuklara bisiklet, tablet, top gibi hediyeler dağıtılacak.

Kampanyayla ilgili açıklamasında, çevre temizliği konusunda duyarlılığı artırmaya çalıştıklarını kaydeden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Çivril’imizi daha temiz ve ferah yapabilmek, çocuklarımızı daha bilinçli bireyler olarak yetiştirebilmek için bu projeye gereken tüm destekler verilecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı