REKLAMI GEÇ

Başkan Çivril sokaklarında temizlikte

Başkan Çivril sokaklarında temizlikte

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, eline süpürge ve küreği aldı, ilçenin cadde ve sokaklarında temizliğe girişti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2015 Perşembe, 16:07

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan “Temiz Çevrem” projesi kapsamında, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, yanına başkan yardımcısı Hasan Yazıcı ve belediye personeli de alıp, ilçede temizlik harekatı başlattı. Güven, kendilerine katılan gönüllü vatandaşlar ile birlikteHükümet Caddesi, Nevişet Kameroğlu Ortaokulu ve Kılıçaslan Anadolu Lisesi bahçesinde çöp topladı.

GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU İSTEDİLER
Elinde süpürge ve faraş ile görenleri şaşırtan Başkan Güven, Nevişet Kameroğlu Ortaokulu’nda öğrencilerle de sohbet etti. Öğrenciler, geri dönüşüm kutusu isteyince Güven, bu talebin karşılanması için belediyenin temizlik işleri görevlilerine talimat verdi.

TEMİZ ÇEVRE MESAJI
Etkinlikler hakkında bilgi veren Çivril Belediye Başkanı Güncan Güven, “Bugün yapılan temizlik etkinliği ile amacımız yaşadığımız sokak, cadde ve mahallemizi temiz bir hale getirmek. En önemlisi çevremizdeki insanlara temiz bir çevrede yaşamak istediğimizin mesajını vermek istiyoruz. Temizlik alışkanlığının toplumda yerleşmesinin bu tür etkinliklerle gerçekleşeceğine inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı