REKLAMI GEÇ

BAŞKENT’TE KEŞKEK GÜNÜ

BAŞKENT’TE KEŞKEK GÜNÜ

Ankara’da Çivril rüzgarı esti. Bu yıl 7.si gerçekleştirilen, “Başkentte 7. Denizli-Çivril Keşkek Günleri” etkinliğe renkli görüntülere sahne oldu. Etkinliğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile AK Parti Denizli Milletvekilleri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2016 Pazar, 17:51

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Gölbaşı Hacıhasan köyünde düzenlenen “Başkentte 7. Denizli-Çivril Keşkek Günleri” etkinliğine katıldı. Denizli’nin bir sevda olduğunu ifade eden Bakan Zeybekci, Denizli’ye olan sevdasını büyük bir cesaretle her yerde söylediğini dile getirdi.

ankara-keskek-gunu-1

Bakan Zeybekci, “Siyasette veya memleket, millet hizmetlerinde makamların, mevkilerin sahibi olmaz. Hiç kimsenin hakkı değildir. Makamların, mevkilerin gerek kamu hizmetlerinde, gerekse siyasette tek bir sahibi vardır, o da millettir. Milletin kendine hizmet etmek üzerine dizayn ettiği devlet makamlarının ‘falancanın hakkıydı, şunun hakkıydı’ diye bir şey yoktur. 6 ay aradan sonra Ekonomi Bakanlığı görevini tekrar devraldık. Rabb’im hayırlı hizmetlere vesile ettirsin” dedi.

Konuşmaların ardından etkinliğe katılan vatandaşlara keşkek ikram edildi. Mevlid ve duaların da okunduğu etkinlikte vatandaşlara zeybek gösterisi sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı