REKLAMI GEÇ

Bu güzellikler Çameli’de

Bu güzellikler Çameli’de

Çameli’de Sazak Kanyonunun yakınında bulunan sarkıt ve dikitlerin oluştuğu mağara ziyaretçilerini bekliyor. Belediye Başkanı Cengiz Aslan, “Doğa sporları yapanların güzergahında bir yer, herkesi görmeye bekliyoruz” dedi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2014 Perşembe, 10:14

Doğal güzelliklerini yeterince tanıtamamaktan yakınan Çameli’de, en çok ziyaret edilen Sazak Kanyonu içerisinde yer alan mağara ziyaretçilerini bekliyor. Kirazlıyayla ve Sazak mahalleleri arasında Karabayır Çayı üzerinde bulunan sarkıt ve dikitlerden oluşan mağara, kentte turizme kazandırılan birçok mağaradan farksız güzellikte…

ic

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aslan, mağaranın Çameli’de doğa sporlarına ilgi duyanların gezi güzergahı üzerinde bulunduğunu ve meraklılarını beklediklerini söyledi, “Çamelimizin keşfedilmemiş güzellikleri yıllar sonra gün ışığına çıkıyor. Vatandaşlarımızı bu bölgeye davet ediyoruz. Milyarlarca yılda oluşmuş ama yeni keşfettiğimiz bir mağara… Karabayır Çayı’nda yer almakta. Sazak Kanyonunun güzelliklerinden sadece biri, görmeye değer. Safari trekking güzergahımızda. Mağara keşfinde Yılmaz Özpek kardeşimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı