REKLAMI GEÇ

Bursalı işadamı Çivril’de ölü bulundu

Bursalı işadamı Çivril’de ölü bulundu

Çivril’in Tuğlu Mahallesi’nde, bir otomobilin içinde ceset bulundu. Yapılan araştırmada, ölü bulunan kişinin Bursalı işadamı 57 yaşındaki Sabri Kılıç olduğu belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2015 Pazartesi, 09:16

Ailesinin “iki gündür haber alamıyoruz” diyerek jandarma ve polise başvuruda bulunduğu Sabri Kılıç’ın cep telefonundan dün Çivril’den sinyal alındı. Bunun üzerine Çivril İlçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Güvenlik güçlerinin arama çalışması devam ederken, dün akşam saatlerinde jandarmaya Tuğlu Mahallesi’nin Kufi Çayı mevkisinde ceset görüldüğü ihbarı geldi. Bölgeye giden ekipler, 16 SK 211 plakalı otomobilde bir ceset buldu. Yapılan araştırmada, cesedi bulunan kişinin ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Sabri Kılıç olduğu belirlendi.

Araçta ve ceset üzerinde yapılan ilk incelemede herhangi bir kan izine rastlanamadı. Sabri Kılıç’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi’ne götürülürken, olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlatıldı.

Bu arada, Sabri Kılıç’ın birkaç yıl önce Tuğlu’dan tarım arazisi alıp meyve ağaçları diktiği belirtildi. (Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı