REKLAMI GEÇ

‘Çalındı’ dedi, garajda bulundu

‘Çalındı’ dedi, garajda bulundu

Çivril’de çalındı ihbarında bulunulan otomobil Uşak’ta bir evin garajında bulundu. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken, araç sahibinin kaskodan para alabilmek için böyle bir yola başvurduğu öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2015 Perşembe, 14:08

İddiaya göre, Ü.S., arkadaşları E.B., Z.T. ve K.S ile birlikte Uşak’tan Çivril’e geldi. Çivril’e gelmek için kullandıkları 64 AB 288 plakalı otomobili de ilçe garajının yakınına park ettiler. Akşam saatlerinde Çivril Emniyet Müdürlüğü’ne giden Ü.S., otomobilin çalındığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen polis, 64 AB 288 plakalı otomobilin izini Uşak’ta buldu ve A.K.’ye ait garajda saklandığını ortaya çıkardı. Söz konusu yerde yapılan aramada da otomobil bulundu. Ancak otomobilin hasarlı olması dikkati çekti.

Gözaltına alınan ve haklarında “yalan beyanda bulunmak” iddiasıyla soruşturma başlatılan Ü.S. ve A.K.’nin ilk ifadelerinde, çalındı ihbarında bulunulan araçla kaza yaptıklarını, kasko şirketinden para alabilmek için böyle bir yola başvurduklanrını söyledikleri belirtiliyor.

KAYNAK: Yeşil Çivril Gazetesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı