REKLAMI GEÇ

Çalıntı traktör 9 yıl sonra bulundu

Çalıntı traktör 9 yıl sonra bulundu

Honaz’dan 2006 yılında çalınan Ali Atalay ve Süleyman Atalay kardeşlere ait traktör Çivril’de bulundu. Çivril’e giderek traktörü teslim alan Atalay kardeşler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2015 Cumartesi, 09:47

Honaz’da 9 yıl önce çalınan Ali-Süleyman Atalay kardeşlere ait traktör Çivril’de bulundu. Işıklı yolu üzerinde devriye gezen Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, plakasız olduğu için durdurdukları traktörün ruhsatını istedi. İbraz edilemeyince traktörün şase ve motor numarasından sorgulaması yapıldığında, Ali ve Süleyman Atalay’a ait olduğu, 2006 yılında çalındığı belirlendi.

Traktör sürücüsü F.A (32), traktörü 2006 yılında Çivril’de tarım ürünleri ve galericilik yapan bir şahıstan satın aldığını, parasını da ödediğini, ancak satış işlemleri için sözleştikleri gün satıcının ortadan kaybolduğunu söyledi. F.A. “Birkaç gün sonra aynı şahısı aramama rağmen hiçbir yerde bulamadım. Aklıma traktörün çalıntı olacağı hiç gelmedi. O günden beri de kullanıyorum” dedi.

Yeşil Çivril Gazetesi’nin haberine göre, F.A. nın ifadesi alındıktan sonra hakkında çalıntı malı satın almaktan soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca traktörü F.A ya satan şahısların bulunması için de polis arama çalışmalarına başladı.

TRAKTÖR SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, işlemlerin tamamlanmasından sonra traktörün gerçek sahiplerine ulaşarak Çivril’e davet etti. Çivril Polis Merkezi’nde 9 yıl önce çalınan traktörlerini gören Atalay kardeşler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Traktörlerinin bulunmasında emeği geçen polislere teşekkür eden Süleyman Atalay, “Umudumu kesmiştim. Ancak devletimiz kesmemiş. Polis kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı