REKLAMI GEÇ

Cezaevi firarisi Çivril’de yakalandı

Cezaevi firarisi Çivril’de yakalandı

Sarayköy’deki açık cezaevinden firar eden hükümlü, iki ay sonra Çivril’de bir gazinodan eğlence dönüşü sırasında yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2015 Perşembe, 09:43

Çivrilli olan ve iki ay önce Sarayköy Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar eden 36 yaşındaki A.K., izini bir süre kaybettirdi. Yapılan takip sonucu A.K’nin memleketine gittiği belirlendi. Takibi sürdüren polis, cezaevi firarisinin arkadaşları Ş.O., M.B. ve M.K. ile birlikte gazinoya eğlenmeye gideceğini öğrendi. Belirlenen gazinoya yönelen emniyet güçleri, A.K. ve arkadaşlarının oradan ayrıldığı bilgisini aldı.

Bunun üzerine cezaevi firarisi ile arkadaşlarının bulunduğu aracı durdurmak üzere polis ekipleri Çivril-Uşak karayolunda barikat kurdu. Ancak barikatı gören A.K. ve beraberindekiler, dur ihtarına da uymadan yola devam etti. Polis ile araçtakilerin kovalamacası ilçe merkezine kadar sürdü. Hükümet Konağı önünde bir kez daha yolu kesen ekipler, aracı durdurdu ve içindekileri gözaltına aldı.

Bir suçtan kesinleşmiş 6 yıl 4 ay 20 gün, bir başka suçtan 1 yıl hapis cezası bulunan A.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Araçta bulunan M.B., M.K. ve Ş.O. ise, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevke edildiler. M.K ve M.B mahkemece serbest bırakılırken Ş.O. görevli polis memuruna hakaret, direnme ve mukavemetten tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı