REKLAMI GEÇ

Çivril Bayraktepe Mesireliği yeniden düzenlendi

Çivril Bayraktepe Mesireliği yeniden düzenlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril’in mesirelik yeri Bayraktepe’de düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Alana fidan ve süs bitkileri dikilirken, yapılan çimlendirmeyle yeni bir görünüm kazandırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 10:34

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından Bayraktepe’de önce peyzaj düzenlemesi yapıldı. Kuruyan çimleri kaldıran ekipler, 20 dekarlık bölgede elle, 48 dekarlık yamaç alanda makineyle çim ekimi gerçekleştirdi. Alanın eğimli konumu göz önüne alınarak 30 dekarlık kısımda bölgeye erozyon önleyici çalı bitkisi dikildi.

Mesirelik alana 15 bin adet mevsimlik çiçek eken Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri, ağaçlandırma yaparak çeşitli cinslerde 472 fidan ile 28 bin 691 adet süs çalısı dikimi gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında ayrıca tüm alandaki sulama ve elektrik sistemi de baştan aşağı yenilendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Bayraktepe Mesireliğinde Çivrilli hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi yeni bir düzenlemeye giderek, halkımızın hoşça vakit geçireceği doğasıyla, çiçekleriyle, yeşiliyle günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği bir alanı hizmete sunduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı