REKLAMI GEÇ

Çivril Belediyesi araç satacak

Çivril Belediyesi araç satacak

Çivril Belediyesi, geçen yıl kapanan elde belediyelerine ait 42 iş makinesi ve araçları açık ihale usulüyle satışa çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2015 Perşembe, 09:42

Çivril Belediyesi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından kapanan belediyelerden devir alınan 8 otobüs, 2 çöp kamyonu, 3 traktör, 8 kamyon, 1 kamyonet, 1 otobüs, 5 otomobil ve 14 adet iş makinesi kepçe, greyder ve silindiri, 12-13 Şubat’ta gerçekleştirilecek ihaleyle satacak.

Satışa çıkarılan araç ve iş makinelerinin muhammen bedeli 500 ile 35 bin lira arasında değişiyor. Çivril Belediyesi, bu satıştan 350 bin lira dolayında gelir elde etmeyi bekliyor.

Satış ihalesiyle Çivril Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bir kısmı ekonomik ömrünü tamamlamış, diğer bir kısmı ise kullanılabilir araçların satışı için ihale açılmıştır. İhale, 12 ve 13 Şubat tarihlerinde Çivril Belediyesi hizmet binasında encümen huzurunda açık arttırma usulüyle yapılacaktır. İhaleye gerekli iş ve işlemlerini tamamlayan herkes katılabilir. Araçlar şu an kum eleme tesisleri garajında olup istekliler araçları yerinde görebilirler” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı