REKLAMI GEÇ

ÇİVRİL BELEDİYESİ MÜZİK TOPLULUĞU KURACAK

ÇİVRİL BELEDİYESİ MÜZİK TOPLULUĞU KURACAK

Çivril Belediyesi bünyesinde kurulması planlanan Müzik Topluluğu için başvuralar başladı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Müzik Topluluğu’na, 7’den 77’ye müzik ile ilgilenen herkesin katılabileceğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2015 Cuma, 14:45

Çivril Belediyesi,  ilçede sosyal ve kültürel etkinlikleri artırmak amacıyla belediye bünyesinde müzik topluluğu oluşturuyor. 

İlçede sosyo-kültürel etkinliklerin yetersiz olduğunu belirten Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Oluşturmayı planladığımız Müzik Topluluğu ile amacımız, halkımızın ve geleceğimiz olan gençlerin Müziğe ve güzel sanatlara yönelmesini sağlamaktır. Çivril’imiz her anlamda olduğu gibi sosyal ve kültürel anlamda da örnek bir ilçe olmalıdır, ilçemiz Hizmetlerin en güzeline layıktır ” dedi.

Kurulacak olan müzik topluluğuna Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin profesyonel eğitmenler ile destek vereceğini söyleyen Başkan Güven, “Çalışmalar ve provalar ise Çivril Belediyesinin Müzik topluluğuna tahsis edeceği bir stüdyoda gerçekleştirilecek. Topluluk için başvurular Çivril Belediye binası Beyaz Masa Birimi’ne şahsen yapılacak. Müzik topluluğu önemli gün haftalar ve benzeri organizasyonlarda konser ve dinletiler ile sahne alacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı