REKLAMI GEÇ

Çivril Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi

Çivril Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi

Çivril Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve Hak-İş Konfedarasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez tarafından imzalanan toplu iş sözleşmesi 3 yıl geçerli olacak. Sözleşmeyle işçilere %19.3 oranındaki zam yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2017 Cumartesi, 12:42

Çivril Belediyesi ile Hak-İş Konfedarasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında belediye çalışanı 62 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çivril Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen imza törenine Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Belediye Başkan Yardımcıları ve Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı.

2018-2019-2020 yıllarını kapsamak üzere 3 yıllığına imzalanan toplu iş sözleşmesiyle işçilere %19.3 oranında zam yapıldı.

Sözleşme imza töreninde konuşan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, her zaman işçi ve emekçilerin yanında olduğunu belirterek, “Bugüne kadar hep işçilerimizin alnının teri kurumadan hak ettikleri karşılığı kendilerine verdik. Demokratlık tanımı sadece sözde değil, özde uyguluyoruz ve emek sarf eden kardeşlerimizi vaatlerle kandırıp haklarını gasp etmiyoruz. Haklarını korumak, refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak adına imzaladığımız toplu iş sözleşmesi başta çalışanlarımız olmak üzere hepimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı