REKLAMI GEÇ

ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRECİ ÇÖZÜM

ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRECİ ÇÖZÜM

Çivril Belediyesi, ilçenin temizliği ve sokak hayvanlarının beslenebilmeleri için, plastik şişe, cam şişe, teneke kola ve benzeri atıklar ile çalışan “PUGEDON” isimli otomatik hayvan yemleme ve sulama cihazlarını hizmete sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2015 Cuma, 09:42

Çivril 23 Nisan Parkı’nda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Bu sistemi hem Çivril’imizi daha temiz tutmak, hem de sokak hayvanlarımızın beslenmesini sağlamak amacıyla yaptık. Hayvanlarla beraber yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Hem yasalar hem de insani duygularımız bize bunu gösteriyor. Yaradanın bahşettiği canı ancak kendisi alır. Bize ise, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak düşer. Vatandaşlarımız şişe ve benzeri çöplerini bu cihazlara her atışında cihazlar hayvanlar için bir miktar mama dökecek. Bu çevreci cihazların ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

12 Volt’luk enerji ihtiyacını üzerinde bulunan Güneş enerjisi paneli ile kendi üreten cihazlar, belediye ekiplerince düzenli şekilde takip edilip, içerisinde bulunan malzeme toplanarak, elde edilen gelir ile sokak hayvanları için temin edilen mamayı cihazlara takviye edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı