REKLAMI GEÇ

Çivril Belediyesi’ne 7 araç alındı

Çivril Belediyesi’ne 7 araç alındı

Çivril Belediyesi, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Altyapı ve Park Bahçeler müdürlüklerinde kullanılmak üzere 1 milyon 600 bin liraya 7 yeni araç satın aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2016 Pazartesi, 13:13

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Altyapı ve Park Bahçeler müdürlüklerinin hizmetlerinde ihtiyaç duyulan araçları belediyeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tüm çabalarının hizmetleri vatandaşa daha hızlı ulaştırmak olduğunu ifade eden Güven, “Geçtiğimiz günlerde greyder, TIR, kamyon ve pikap almıştık. Şu anda da 4 çift kabinli kamyonet, 2 hafriyat kamyonu ve bir adet yükleyici iş makinesi Çivril Belediyesi’nin araç parkına katıldı. Hizmetlerimizin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi için araç filomuzu genişletiyoruz. İlçemize uzun yıllar hizmet verecek araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Bu araçların Çivril Belediyesinin bünyesine katılması ek maliyetleri ortadan kaldıracak. Araçlar bu bağlamda kendini birkaç yıl içinde amorti etmiş olacaklar” dedi.

Son alınan iş makinelerinin yaklaşık 1 milyon 600 bin liraya mal olduğunu belirten Güven “Göreve geldiğimizde makine parkımız yok denecek kadar sınırlıydı. Hizmetleri yapma noktasında da çok yetersiz kalınıyordu. 2014 yılı ile birlikte hizmet atağına başladık. Bu anlamda ekipmanlarımızı yenilemeye başladık. Elimizdeki 8 – 10 civarındaki çok eski araçlarla arzu ettiğimiz hizmetleri yerinde ve zamanında gerçekleştiremiyorduk. Biz hizmetin kalitesini ve yoğunluğunu elimizdeki imkânların çokluğuna ve kalitesine bağlıyoruz. Dolayısı ile araçlarımızı yeniledik. Halkımıza daha fazla, daha güzel, daha iyi, daha kaliteli bir hizmeti sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı