REKLAMI GEÇ

Çivril CHP öğrencilere elma dağıttı

Çivril CHP öğrencilere elma dağıttı

CHP Çivril İlçe örgütü, Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu’nda elma dağıttı. Öğrencilere yarım ton elma ulaştıran CHP’liler, üreticilerin içinde bulunduğu duruma dikkat çekti, elmaların toplu alımlarıyla ilgili yöntemi gündeme getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2016 Perşembe, 14:31

Ekonomisinin önemli bir bölümü elmaya bağlı olan Çivril’de ürünlerin para etmemesi ve dalında kalması, üreticiyi zor durumda bırakmış, bir çok çiftçi de hem tepki, hem de çaresizlik nedeniyle ağaçları kesmek zorunda kalmıştı.

CHP Çivril İlçe Teşkilatı, sembolik bir etkinliğe imza atarak, hem üreticilerin sorunlarını gündeme getirdi, hem de dalında kalan elmaların değerlendirilmesiyle ilgili yöntem önerdi.

CHP’liler, Pamukkale Üniversitesi Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yarım ton elma dağıttı. Düzenlenen elma dağıtım programına CHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ile CHP Belediye meclis üyeleri Nuran Şafak, Tunay Yazıcı, Muzaffer Palaz ve üreticiler katıldı.

CHP İlçe Başkanı Ömer Köseoğlu, üniversite öğrencilerine elma dağıtmanın sembolik bir eylem olduğunu belirterek, “CHP olarak her zaman üreticinin ve çiftçinin yanındayız. Bu yıl Çivril’de elma üreticisi elmasını maalesef 50 kuruşa bile satamıyor. İlk günden beri bu sorunu dile getirdik, çözüm aradık. Bugün de ilçe örgütü olarak üniversite öğrencilerine elma dağıtarak üreticimizin sorunlarına dikkat çekmek, elmamızı ilçemize dışarıdan gelen öğrenci kardeşlerimize tanıtmak istedik. Yaptığımız eylem sembolik bir eylemdi. Amacımız Denizli Valililiği, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediyesi’nin elmaları alarak il genelinde kamu kuruluşları ile okullarda dağıtılmasına öncülük etmek” dedi.

(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı