REKLAMI GEÇ

Çivril CHP’de imzalar yetmedi

Çivril CHP’de imzalar yetmedi

Çivril’de, CHP ilçe yönetimini düşürmek için muhaliflerin imza harekatı sonuçsuz kaldı. İlçe Başkanı Mehmet Ali Şahan, imzaların yetersiz olduğunu, olağanüstü kongre olmayacağını duyurdu.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2014 Salı, 12:25

Çivril CHP’de, 30 Mart yerel seçimlerinin kaybedilmesinin ardından başlayan ve yönetimi düşürmek için başlatılan imza harekatı sonuçsuz kaldı. 2015 Nisanında yapılması gereken kongreyi öne çekmek isteyen muhalifler, geçtiğimiz ay içinde imza toplamış ve noter kanalıyla ilçe yönetimine göndermişti.

TALEP REDDEDİLDİ
İlçe başkanı Mehmet Ali Şahan, “CHP Çivril’de 17 Temmuz- 31 Temmuz 2014 tarihleri arasında noter marifetiyle imza toplayan ve yönetimi düşürmek, partimizi olağan üstü kongreye götürmek isteyen imzacılara, alınan karar elden tebliğ edilmiştir. Yeterli sayıda imza olmadığı için taleplerinin reddine karar verilmiştir” dedi.

“HUKUK İSTİYORUZ”
İmza sayısının yetersiz olması nedeniyle ilçe yönetim kurulunun isteklerini reddetmesi, imzaları toplayan eski belediye başkanı Hakkı Aslan’ın oğlu Kemal Aslan’ı öfkelendirdi. Basın toplantısı düzenleyen Aslan, “30 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin adayına karşı çalışan 29 partilinin disiplin suçu işlediğini ve tüzüğe göre partiden ihraç edilmesiyle ilgili olarak üyelerimizin çoğunluğunun imzası olan dilekçe ile müracaat ettik ama il yönetimi ve il başkanı Nuri Çavuşoğlu sorumluluklarını yerine getirmedi. Dilekçemiz dikkate alınmadı. Ben bir CHP li olarak il başkanını görevini yapmaya çağırıyorum. Biz bu ilçe yönetiminin görevden alınmasını değil hukuk istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Yetti gari   -  Bağlantı 19 Ağustos 2014, 17:26

Çivril’de Hakkı-Adnan çekişmesi yetti gari. Şimdiki yönetimi seçtiren Adnan Keskin bu işi en kısa sürede çözmeli. Hakkı Aslan’a iş düşmüyor mu, elbette düşüyor. Ama bu yönetimi seçtirmek için her şeyi yapan, uzaktan yönetime kumanda eden ve aktif siyasette olan Adnan Bey olduğuna göre bu işi de çözmeli. Çivril’de CHP alay konusu olmaya başladı. Zaten ilçe yönetimi güvenini kaybetmiş durumdaydı. İlçe yönetimi kendi seçmeninden ve adayından çok rakiple mesai içindeydi. Bir şey üretemiyor, bir araya gelip karar alamıyor. İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine her ortamda tepki gösteriliyordu. Gücünü Adnan Bey’den alan yönetim kimseye kulak asmıyordu. Kemal Aslan’ın yönetimle uğraşması yönetimin olumsuzluklarını unutturdu. Seçmeni hiç dinleyen yok. Seçmen her geçen gün partiden uzaklaşıyor. Sayın büyüklerimiz lütfen. Çivril her ikinizi de bağrına bastı. Sizleri makam sahibi yaptı. Size bu değeri veren seçmeninize de siz geren değeri verin. Vermediğiniz sürece bilin ki kendi değeriniz azaltırsınız. Yanlışın neresinden dönersek kardır. Bu kısır çekişme şiddete dönüşmeye başladı. Birilerinin canı yanmadan…………

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı