REKLAMI GEÇ

ÇİVRİL CHP’DE KAVGA BÜYÜYOR

ÇİVRİL CHP’DE KAVGA BÜYÜYOR

Çivril’de gençlik kollarının düzenlediği toplantıya ilçe örgütünün çağrılmaması ve karşılıklı suçlamalarla başlayan tartışma büyüyor. Bu kez de ilçe örgütü, danışma toplantısına gençleri davet etmedi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2014 Çarşamba, 11:03

Çivril’de seçimin kaybedilmesinin ardından CHP’de başlayan tartışma, üslubunsertleşmesiyle devam ediyor. Son olarak ilçe gençlik kollarının düzenlediği toplantıda kendini gösteren gerginlik, bu kez de ilçe örgütünün düzenlediği toplantıda devam etti.

Gençler, ilçe örgütünü seçimin kaybedilmesinin sorumlusu olarak görmesi ve seçim döneminde aleyhte çalıştığını iddia ederek,bir süre önce düzenlenen 1. Tanışma ve Görüş Alışverişi Toplantısınailçe yönetiminden kimseyi çağırmamıştı. Bu kez İlçe Danışma Kurulu toplantısına da gençler çağrılmadı. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile eski milletvekili Ali Rıza Ertemür’ün da katıldığı toplantıda, ilçe başkanı Mehmet Ali Şahan, eski belediye başkanı Hakkı Aslan’a çok sert çıktı.

Yapılan toplantıdaki konuşmasını Facebook hesabından da yayınlayan Şahan, eski başkan Aslan’a “Yarattığınız kan gölünde kendiniz boğuldunuz” dedi. Hakkı Aslan’ın da bulunduğu toplantıda konuşan Şahan, Aslan’ı 2011 genel seçimlerinde de aleyhte çalışmakla suçladı. Son seçimlerde çalışma programını Aslan’ın kendisinin yaptığını, ilçe örgütü olarak buna uyduklarını ancak başına buyruk çalıştığını ileri sürdü.

Yorumlar

Emre Kısmet   -  Bağlantı 28 Mayıs 2014, 15:26

Yiyin birbirinizi
Cacık olmaz sizden. Ayıptır be! Al birini vur ötekine

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı