REKLAMI GEÇ

Valilikten ‘eksikler giderilecek’ açıklaması

Valilikten ‘eksikler giderilecek’ açıklaması

Denizli Valiliği, Çivril Devlet Hastanesi’ndeki eksiklerin tutanakla kayıt altına alındığı, hava koşullarının düzelmesiyle birlikte çalışmalara kaldığı yerden devam edileceğini bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2017 Cumartesi, 09:16

Çivril Devlet Hastanesi’nin 100 yataklı yeni binasında yağışlarla birlikte ortaya çıkan olumsuz görüntüler üzerine bir açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında, Sağlık Bakanlığı’nca yaptırılan Çivril Devlet Hastanesi’nin kesin kabulünün henüz gerçekleşmediği, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince görevlendirilen mühendisler tarafından binanın eksikliklerinin tutanak ile kayıt altına alınıp, bakanlık ve ilgili müteahhit firmaya bildirildiği belirtildi.

Eksikliklerin tamamlanması için kış koşullarından dolayı çalışmalara ara verildiği kaydedilen açıklamada, “Hava şartlarının düzelmesiyle çalışmalar kaldığı yerden devam edecek olup, eksiklikler tamamlandıktan sonra binanın kesin kabulü yapılacaktır. Denizli Çivril Devlet Hastanesine taahhüt edilen ödeneğin geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu olmayıp, yasal mevzuat hükümlerince ihale süreçleri devam etmektedir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı