REKLAMI GEÇ

Çivril Devlet Hastanesi, yeni yerinde

Çivril Devlet Hastanesi, yeni yerinde

Denizli yeni bir hastaneye daha kavuştu. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı 100 yataklı Çivril Devlet Hastanesi yeni binasına taşınarak hasta kabulüne başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 15:29

Çivril’de 15 bin 800 metrekaresi kapalı, 25 bin 500 metrekarelik alana sahip 100 yataklı yeni hastane yapıldı. İçerisinde acil servisi, ameliyathanesi, 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 15 diyaliz cihazı ve görüntüleme cihazları bulunan hastane tamamlanınca, eski hastanenin kapısına kilit vuruldu ve yeni hastaneye taşınıldı.


Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz ve Mali Hizmetler Başkanı Yavuz Tosun ile birlikte Çivril Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Öztürk, “İlçe hastanelerimizin kalitesini arttırarak merkezde yürütülen sağlık hizmetinin aynı şekilde ilçe hastanelerde yürütülmesi için çalışıyoruz. Acıpayam ve Tavas’da yapılan modern hastanelerimiz ile birlikte sunulan sağlık hizmetini en üst seviyelere çıkardık. Şimdi de Çivril’de hastane inşaatının tamamlanması ve hastanemizin yeni binasına taşınmasıyla birlikte bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız modern binada son teknolojik tıbbi cihazlarla sağlık hizmetlerinden faydalanacak. Yeni hastane yapımı için emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı