REKLAMI GEÇ

İkinci kattan otomobilin üzerine düştüler

İkinci kattan otomobilin üzerine düştüler

Çivril İlçesi’ndeki Adliye Binası’nda klima tamiri yapan iki işçi, ikinci kattan savcıya ait olduğu öğrenilen otomobilin üstüne düştü. İşçiler şans eseri ciddi olarak yaralanmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 09:02

DENİZLİ (AA)
Denizli’nin Çivril İlçesi’nde, adliye binasında klima bakımı yaparken 2. kattan düşen işçiler hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, klima servisinde çalışan Cem Ç. (25) ile Görkem S. (16), Çivril Adliyesi’nde bina dışından kurdukları seyyar merdivenle klimanın dış ünitesinin tamir ve bakımı için ikinci kata çıktı.

İşçiler bakım yaptıkları sırada, savcı ve hakimlerin araçlarını park ettikleri kapalı otoparkın üstüne koydukları merdivenin kayması sonucu önce otoparkın çatısına, buranın da kırılmasıyla park halindeki araçlardan birinin üzerine düştü.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu arada işçilerin üzerine düştüğü otomobilin, adliyede görevli bir cumhuriyet savcısına ait olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı