REKLAMI GEÇ

Çivril köydü, ilçe yaptım

Çivril köydü, ilçe yaptım

Çivril’de, BayraktepeMesireliği’nin bakımsızlığı ile başlayan polemiğe eski belediye başkanı CHP’li Hakkı Aslan da katıldı. Aslan, borçsuz belediye bıraktığını, Çivril’i köy görünümünden ilçeye dönüştürdüğünü iddia ederek, “şeffaflık” çağrısı yaptı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2014 Çarşamba, 10:24

Çivril’de, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Tünay Yazıcı’nın Bayraktepe mesireliğinin bakımsızlığından şikayetiyle başlayan, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kadir Kuzu’nun cevabıyla devam eden polemiğe CHP’li eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan da katıldı.

BORÇ VAR AMA…
Yazılı açıklama yapan, bunu da Facebook hesabından paylaşan Aslan, maddeler halinde Çivril’de yaptığı hizmetleri anlatıp, iddia edildiği gibi borçlu bir belediye bırakmadığını söyledi. Eski başkan,Kuzu’nuniddia ettiği borçların kendisinden önceki dönemde kanalizasyon için alınan kredi ödemesi olduğunu, bunun dışında belediyenin bir borcu olmadığını belirterek,rakamlarla açıklamasını destekledi.

“BU GERÇEK SİLİNMEZ”
Döneminde önemli hizmetler gerçekleştiğini savunan Aslan, “Görev dönemimle ilgili cevaplayamayacağımız bir soru olamaz. Benim belediye başkanlığı yaptığım dönemle ilgili olur olmaz dedikodular çıkarmak, bir köy görünümünde devraldığım Çivril’i parkları, meydanları, yolları, sosyal tesisleri ve kültür hizmetleriyle çağdaş bir ilçe haline getirdiğim gerçeğini silemez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı