REKLAMI GEÇ

Çivril öğrencilerine PAÜ tanıtıldı

Çivril öğrencilerine PAÜ tanıtıldı

Çivril’deki lise öğrencilerine Pamukkale Üniversitesi tanıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2018 Cuma, 10:10

Çivril’de bulunan liselerin son sınıf öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ve Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nun tanıtılması amacıyla Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen tanıtım günlerine davet edildi. 12 gün boyunca devam eden etkinliklerde öğrenciler, üniversitedeki eğitim ve araştırma faaliyetleri başta olmak üzere pek çok konu hakkında bilgilendirildi.

Çivril Keriman Kamer Ticaret Meslek Lisesi, Çivril Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesi, Kılıçarslan Anadolu Lisesi, Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi, Irgıllı Çok Programlı Lisesi, Kadir Kameroğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Beycesultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan son sınıf öğrencileri, üniversite tanıtım faaliyetleri kapsamında Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’ni ziyaret ettiler.

12 gün boyunca devam eden tanıtım günlerinde, üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olabilmek ve Pamukkale Üniversitesi ile PAÜ Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nu daha iyi tanımalarını sağlamak amaçlanırken, öğrencilere Çivril Atasay Kamer MYO Yerleşkesi gezdirilerek, sunulan imkânlar hakkında bilgi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı