REKLAMI GEÇ

Çivril’de 9 ülkeden 11 eğitmenle İngilizce kampı

Çivril’de 9 ülkeden 11 eğitmenle İngilizce kampı

Çivril’deki İngilizce dil eğitim kampı, Birleşmiş Milletler kampı gibi. Çivrilli 50 dolayında gencin katıldığı ve kayıtların devam ettiği kampta, 9 ülkeden 11 eğitmen görev alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 16:11

Çivril Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşil Çivril Gençlik Grubu’nun düzenlediği “İkinci Dönem İngilizce Dil Kampı” başladı. Kampta; Kanada, İspanya, İtalya, Sırbistan, Tayvan, Güney Kore, Fransa, Danimarka ve Hollanda’dan gelen eğitmenler görev alıyor.

Aynı zamanda bir kültür buluşmasını da gerçekleştiren kampa katılan 50 dolayındaki öğrenci, tüm aktivitelerde İngilizce konuşuyor. Eğitiminin pratik uygulamalarla desteklenmesi, katılımcıların İngilizceyi daha kolay öğrenmelerini sağlıyor.

“Her şey Çivrilli gençlerimiz için” diyen Belediye Başkanı Gürcan Güven, yerel yönetim olarak başarılı ve çalışkan gençlere farklı projeler ile destek verdiklerini, İngilizce Dil Kampı’nın da bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Bu arada, Çivril’deki İkinci Dönem İngilizce Dil Kampı’na 50 dolayında gencin katıldığı, kayıtların devam ettiği belirtildi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 22 Temmuz 2015, 21:37

Resmi dili İNgilizce olan ülkelerden gelen EĞİTMEN yok be ÇİVRİL’li kardeşim. Bu işi yerli EĞİTMEN’lerde yapardı. Keşke her gelen İNGİLİZCE değilde kendi dil ve kültürünü tanıtsa idi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı