REKLAMI GEÇ

Çivril’de asfalt seferberliği

Çivril’de asfalt seferberliği

Çivril ilçesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kıralan Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt çalışmalarının startını da verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 13:57

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’in Emirhisar, Gürpınar, Özdemirci ve Kıralan Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Emirhisar, Gürpınar ve Özdemirci’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, daha sonra Kıralan Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, tezahüratlar eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın sıcak asfalt dökeceği Özdemirci Caddesi’ne kadar yürüdü. Burada kısa süre asfalt serme makinesi kullanarak çalışmanın başlangıcını yapan Başkan Zolan, “Allah’ın izniyle ne diyorsak o. Bizler kardeşiz, bizler birbirimize sahip çıkacağız. Kimin ne derdi, ihtiyacı varsa hep beraber o ihtiyaçları karşılayacağız” dedi.

MESİRELİK ALAN MÜJDESİ
Kıralanlıların mesirelik alan isteği olduğunu anlatan Başkan Zolan, “İleride mesirelik alanımız var. İnşallah orada gerekli düzenlemeyi yapıp ne ihtiyaç varsa yerine getireceğiz. Ailenizle, arkadaşlarınızla, çocuklarınızla beraber orada dinlenip vakit geçirebilecek bir alan haline getireceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı