REKLAMI GEÇ

Çivril’de Çiftçilerin isyanı yankı buldu

Çivril’de Çiftçilerin isyanı yankı buldu

Bir süredir yeterli hizmet üretmediği iddiasıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Çivril Çiftçi Malları Koruma Birliği, Çivril Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile feshedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2015 Pazartesi, 10:59

Çivril Belediye Meclisi son toplantısında ilçede büyük bir sorun haline gelen Çivril Çiftçi Mallarını Korumu Kurulu’nu gündemine aldı. Gürcan Güven Başkanlığı’nda toplanan Çivril Belediye Meclisi toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra Çivril Ziraat Odasının yönetim kurulu ve üyeleri de katıldı.

Kurulduğu günden itibaren muhtarlar ve çiftçiler tarafından yoğun bir şekilde eleştirilen Çiftçi Malları Koruma Birliği’nin faaliyetlerini değerlendiren Çivril Belediye Meclisi’ne Çivril Kaymakamlığı tarafından fesih talep gerekçesi ile çiftçilerin şikayet dilekçeleri okundu.
Çiftçiler, birliğin kurulduğu günden itibaren hiçbir hizmet üretmediği ve yalnızca kendilerinden para tahsil ettiğini öne sürdü.

Görüşme ve tartışmaların ardından yapılan oylamada 25 üye birliğini feshedilmesi, 3 üye de birliğin devamı yönünde oy kullandı. Çivril Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu, oy çokluğu ile feshedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı