REKLAMI GEÇ

Çivril’de kaza: 2’si ağır 7 yaralı

Çivril’de kaza: 2’si ağır 7 yaralı

Denizli-Uşak karayolunda, iki otomobilin çarpıştığı ve can pazarının yaşandığı trafik kazasında 2’si ağır, 7 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 16:58

Çivril’in İğdir kavşağındaki kazada, Reşit Güncü’nün kullandığı 64 LU 269 plakalı otomobil ile Ahmet Koçluk yönetimindeki 03 PL 327 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlar, karayolundaki orta refüje çıktı.

Tam bir can pazarının yaşandığı kazada, sürücüler Reşit Güncü (53) ve Ahmet Koçluk (66) ile araçlarda bulunan Recep Aygün (56), Mümin Çaylak (67) ve Mevlüt Çınar (65), Mustafa Güncü (27) ve Meryem Şen (17) yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan ve ilk müdahalesi Çivril Devlet Hastanesi’nde yapıldıktan sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne getirilen Mümin Çaylak ve Mevlüt Çınar’ın ağır yaralı olduğu bildirildi. Diğer yaralıların ise Çivril Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kazada otomobilin içinde sıkışan 03 PL 327 otomobilin sürücüsü Ahmet Koçluk, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kazakırım ekibinin çabalarıyla kurtarıldı.

ANONS

Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği iddia edilen kazayla ilgili soruşturmayşa başlandı. (Kaynak:Yeşil Çivril Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı