REKLAMI GEÇ

Çivril’de korkutan kaza

Çivril’de korkutan kaza

Çivril Lisesi önünde meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi. Kontrolden çıkan araç önce park halindeki bir araç ve motosiklete ardından pide dükkanının gölgelik demirlerine çarptı, lisenin duvarına çarparak durabildi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2014 Salı, 16:54

Çivril’de öğle saatlerinde meydana gelen kaza korkuttu. Denizli yönünden Çivril ilçe merkezine doğru hareket halindeki Hüseyin Aydemir yönetimindeki 20 L 5584 plakalı otomobil, Çivril Lisesi önüne geldiğinde kontrolden çıktı. Henüz belirlenemeyen sebeple savrulmaya başlayan aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetinikaybetti.

Araç önce yol kenarında duran bir otomobile, ardından da bir motosiklete çarptı. Duramayan araç yol kenarındaki pide dükkanının korkuluk demirlerine de çarptı ve savrulmaya devam ederek yolun karşısındaki lise duvarlarına çarparak durabildi. Bu sırada yolda hareket halinde bir araç ya da yaya olmaması olası can kaybını önledi.

Aracın sürücüsü 51 yaşındaki Hüseyin Aydemir, olay yerine gelen ambulansla önce Çivril ardından da Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaburgasında kırıklar olduğu belirtilen sürücü tedaviye alınırken, polis soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı