REKLAMI GEÇ

Çivril’de kurtuluş coşkusu

Çivril’de kurtuluş coşkusu

Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Makbule Kaya konser verdi. Konserde, sevilen Ege Türküleri’ni Çivrilliler için söyleyen sanatçıya Başkan Güven, zeybek oynayarak eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2014 Pazar, 13:26

Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde Makbule Kaya, sevilen türküleri seslendirdi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konsere Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Murat Özkan, Çivril Garnizon Komutanı Jandarma üsteğmen Necati İlhan, Çivril ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Keskinkılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven programda yaptığı konuşmasında, tek millet tek vatan olgusuna vurgu yaparak “1071 de başlayan Anadolu sevdamız asırlardır devam ediyor. İnşallah asırlar boyunca da tek millet tek vatan şuuruyla devam edecek. Biz büyük bir devletiz, yüce ve onurlu bir milletiz. Biz birimizden ayrılmadığımız sürece bu büyüklük devam edecektir. Kardeş olduğumuzu unutmadan kardeşçe yaşayacağımız güzel günler diliyorum” dedi.

Gecede daha önceki yıllarda Yeşil Çivril spor kulübünde forma giymiş futbolcular ile ASKF Başkan Yardımcısı Vehbi Demir’e plaket verildi.

Ege yöresinden sevilen türküleri seslendiren Makbule Kaya başkan Gürcan Güven ile birlikte türkü söyleyerek Zeybek oynadı. Konserde Havai fişek gösteride yapıldı. Konser sonunda Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven Makbule Kaya’ya çiçek takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı