REKLAMI GEÇ

Çivril’de motosikletli torbacı avı

Çivril’de motosikletli torbacı avı

Çivril’de geçtiğimiz hafta iki gencin bonzai krizine girmesinin ardından çalışmalarını artıran Çivril emniyeti, çarşı içinde motosikletli bir genci durdurdu, üzerinden eroin ve extacy hap çıkan genç tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2014 Çarşamba, 11:20

Geçen hafta iki gencin, kullandıkları bonzai türü sentetik uyuşturucudan ötürü krize girmesinden sonra denetimlerini arttıran Çivril Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri bir süredir takip ettikleri 25 yaşındaki M.Z’yi gözaltına almak istedi.

Daha önce başka bir suçtan sabıkası bulunan M. Z Çarşı Mahallesinde motosikletle giderken ekiplerce durdurulmak istendi. Polisleri karşısında gören M.Z ara sokaklara girerek kaçmaya çalışırken yakalandı. M.Z nin yapılan üst aramasında ve motosikletinde 5 adet extacy hap bulundu, evinde yapılan aramada ise 15 uyuşturucu hap ile paketlenmiş halde 10 gram eroin ele geçirildi.

Torbacılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan M.Z. tutuklandı.

Yorumlar

Necati.   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 14:08

İnşallah bunun sonucunda daha da kötüye gidecek olan gençlerimiz bu zararlı uyuşturucudan kurtulmuş olur. Tüm yetkililere ailelere,sivil toplum örgütlerine, okullarımıza, eğitimcilerimize görev düşmektedir.Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı