REKLAMI GEÇ

Çivril’de pazaryeri ve kaldırımlar yenilenecek

Çivril’de pazaryeri ve kaldırımlar yenilenecek

Çivril Belediyesi, 44 milyon liralık 2016 yılı bütçesinin önemli bir bölümünü ilçedeki pazaryerleri ile kaldırımların yenilenmesinde kullanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2015 Pazar, 12:45

Pamukkale ve Merkezefendi ‘nin ardından en fazla nüfusa sahip olan Çivril, 2016 yılı bütçesiyle de üçüncü sırada yer aldı. 2016 yılı bütçesini 44 milyon lira olarak hazırlayan Çivril Belediyesi, kaynak aktarımının bir bölümünü borçlanarak sağlayacak.

İlçede pazaryeri, yol ve yaya kaldırımları yenilemeleri bütçeden aslan payını alırken, Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyük Şehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Niyazi Türlü ile çalışma yapılacak bölgelerde incelemelerde bulundu.

Hükümet Caddesi, Uşak Caddesi, Değirmen Caddesi ve İsmet İnönü Bulvarı’ndaki incelemelerinin ardından açıklama yapan Güven, mahallelerdeki altyapı çalışmalarının bitme noktasını geldiğini söyledi. Güven, “30 Mart’tan sonra mahallelerde başlattığımız altyapı ve yol çalışmalarında sona yaklaştık. Kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarından sonra, yol ve kaldırım çalışmalarını da inşallah yıl içinde bitireceğiz” dedi.

CEP PARKLAR ÇİVRİL’DE DE OLACAK
Yol çalışmaları kapsamında Hükümet, Uşak ve Değirmen caddeleri ile İsmet İnönü Bulvarı’nda cep park yerleri belirleneceğini ifade eden Güven, özellikle banka şubeleri ve işyerlerinin yoğun olduğu bölgelerde yaşanan park sorununa çözüm için cep park yerleri oluşturulacağını, trafikdüzenlemesini de buna göre yapacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı