REKLAMI GEÇ

Çivril’de pedallar sağlık için döndü

Çivril’de pedallar sağlık için döndü

Bisikletin en yaygın kullanıldığı ilçelerden olan Çivril’de, pedallar bu kez sağlık için çevrildi. Hemen her yaş grubundan bin dolayında kişinin katıldığı “Sağlık İçin Pedal Çevir” etkinliğinde, bisikletler ile ilçe turu atıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2016 Perşembe, 09:29

Çivril’e gidenler, yollarda çok sayıda bisikletli görünce “Burası Danimarka, Hollanda, İsveç ya da Finlandiya’nın bir ilçesi mi?” diye sormaktan kendisini alıkoyamaz. Hemen her yaş grubundan Çivrillilerin ulaşım aracı olarak bisikleti tercih etmesi, bu ilçeyi farklı kılan özelliklerden birisi olarak öne çıkıyor yıllardır.

Bu algıyı daha da pekiştirmek isteyen Çivrilliler, bu kez “Sağlık İçin Pedal Çevir” etkinliğinde bisikletler ile ilçe turu attı. Öğrenme Şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte pedal çevirenler arasına katılan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Öğrenme Şenlikleri kapsamında ilçemizde ‘Sağlık İçin Pedal Çevir’ sloganıyla bisiklet turu atarak farkındalık yaratmak istedik. Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen bu organizasyonda sağlıklı yaşama dikkat çektik. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

denizli-civril-bisiklet-etkinligi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı