REKLAMI GEÇ

Çivril’de zabıtadan yaşlılara alışveriş yardımı

Çivril’de zabıtadan yaşlılara alışveriş yardımı

Çivril’de “çok güzel hareketler bunlar” dedirten uygulama. Belediye zabıtası görevlileri, çarşı-pazarı denetlemenin yanı sıra, alışverişe çıkan yaşlıların arabalarını taşımalarına yardımcı oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 16:27

Çivril’de haftanın perşembe günleri kurulan ilçe pazarında görev yapan zabıtalar, denetim kadar bir başka uygulamayla da dikkatleri çekti. Alışverişe çıkan yaşlılara yardım eden zabıtalar, Pazar arabalarını taşıyıp, evlerine kadar ulaşmalarına da yardım ediyor.

Çivril Belediyesi Zabıta amiri Salih Erten, görevlerinin vatandaşa hizmet olduğunu, bunu denetim dışında da yerine getirmenin çabası içinde olduklarını belirtti. Erten, yaşlı kişilerin alışveriş sonrası pazar arabalarını taşımakta zorlandığını, zabıta ekibinin onların yardımına koştuğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Zabıta olarak pazaryerinde denetim görevlerimizin yan sıra, ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın da yardımına koşuyoruz. Alışveriş yapmakta zorlanan, pazar çantasını ya da aldığı eşyaların poşetlerini, Pazar arabalarını taşımakta zorlanan yaşlılarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Erten, ilçe merkezindeki uygulamanın önümüzdeki günlerde mahalle pazarlarında da yaygınlaştırılacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı