REKLAMI GEÇ

Çivril’e rehabilitasyon merkezi

Çivril’e rehabilitasyon merkezi

Hayırsever ve devlet işbirliği ile Çivril Huzurevi’ne rehabilitasyon merkezi yapılacak. İşadamı Kadir Kameroğlu’nun 400 bin lira bağışlayacağı merkez, devlet imkanları ile tamamlanacak. Vali Şükrü Kocatepe, Çivril’de yapılacak olan rehabilitasyon merkezi için inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2015 Cuma, 12:18

Çivril’de hizmet veren huzurevine rehabilitasyon merkezi kurulması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Devlet-vatandaş işbirliği ile gerçekleştirilecek proje kapsamında Çivril Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, Kaymakam Orhan Burhan’dan ilçenin genel durumu, devam eden kamu yatırımları ve ilçenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
Vali Kocatepe daha sonra iki şehit ailesini ziyaret etti. İlk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Şırnak’ta şehit olan Ömer Kağan Kandemir’in babası Ergün Kandemir’i ile bir araya gelen Vali Kocatepe, daha sonra 1979 yılında Adana’da şehit olan Polis Memuru Sadık Kantekin’in oğlu Mustafa Kantekin’i ziyaret etti.

REHABİLİTASYON MERKEZİ İÇİN ALANI İNCELEDİ
Ziyaretlerin ardından Çivril Huzurevi’ne geçen Vali Kocatepe, huzurevine ek olarak yapılacak olan rehabilitasyon merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Çivrilli Hayırsever İşadamı Kadir Kameroğlu ile birlikte alanı gezen Vali Kocatepe, 300 metrekare alana yapılacak olan merkez için hayırsever Kadir Kameroğlu’nun 400 bin lira bağışta bulunacağını, geri kalan kısmının da devlet tarafından karşılanacağını söyledi.

Devlet ve hayırsever işbirliği ile yapılacak olan rehabilitasyon merkezinin ihale sürecinin tamamlanarak inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlayacağı ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı