REKLAMI GEÇ

Çivril’in konuştuğu polemik

Çivril’in konuştuğu polemik

Çivril’deki Bayraktepe Mesireliği bugünlerde ot-çöp polemiğiyle gündemde… CHP’li Tünay Yazıcı’nın “Otlar neden temizlenmiyor?” sorusuna, AK Partili üye Kadir Kuzu’dan “Ottan çöpten işlerle uğraşıyorlar” yanıtı geldi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2014 Salı, 09:36

CHP: ASLAN YAPTI DİYE Mİ BAKILMIYOR
Çivril’de CHP’li eski Belediye Başkanı Hakkı Aslan döneminde yapılan Bayraktepe Mesireliği’nin temizlenmemesi eleştirisiyle başlayan tartışma polemiğe dönüştü. Çivril’de yayın yapan 30 Ağustos Gazetesi’ne konuşan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Tünay Yazıcı, “Bu mesirelik gelecekte ilçemizin akciğeri olacak. Vatandaşlar bu alanda nefes alacak. Fakat orada büyüyen otlar çok çirkin bir görüntü oluşturmakta. Sayın Başkanım; buraya Hakkı Aslan yaptığı için mi bakmıyorsunuz?” dedi.

OTTAN-ÇÖPTEN İŞLER
Açıklamaya yanıt AK Partili Meclis Üyesi Kadir Kuzu’dan geldi. Yine ilçeden yayın yapan Yeşil Çivril Gazetesi’ne açıklama yapan Kuzu, Yazıcı’yı popülist siyaset yapmakla suçladı. Kuzu, “Üç aydır Çivril Belediyesi’ni yöneten bir başkanı ‘mezarlıktaki otlar kesilmedi, Bayraktepe’nin otları çok uzadı’ diye eleştirmek popülist siyasettir. Çivril’e hiçbir katkısı olmayacak kısır bir tartışmadır. 2009 – 2014 yılları arasında kaç kere mezarlığın otunu, akmayan sularını kontrol ettiniz? Belediyenin geçmiş dönemlerden kalan soruşturulacak o kadar çok konu varken ve başkana sorulacak o kadar çok soru varken, Bayraktepe’nin otlarının gündeme getirilmesi ottan çöpten işlerle uğraştıklarının belgesidir” dedi.

AK PARTİ: ATEŞ YAPTI DİYE Mİ BAKMADINIZ?
“Hakkı Aslan yaptığı için mi ilgilenilmiyor?” sorusunu da yanıtlayan Kuzu, eski başkanlardan Ahmet Ateş döneminde yapılan Ahmetçik mesireliğinin arasında bakımsızlıktan çöplüğe döndüğünü ama kimsenin çıkıp da burası ile ilgili soru sormadığını anımsattı. Kuzu, “İlçemizde bulunan ve kullanılan mezarlıklar Denizli Büyükşehir belediyesi mezarlıklar müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak temizleniyor ve bakımdan geçiriliyor. Parklarda da aynı şekilde düzenli olarak sulama ve çim biçme işleri yapılıyor. Kimsenin mezarlıklarda bakımsızlık ya da boş vermişlik var deme hakkı yok” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı