REKLAMI GEÇ

Çivril’de çifte kutlama

Çivril’de çifte kutlama

Çivril, 30 Ağustos Zafer Bayramı’yla birlikte, düşman işgalinden kurtuluşunun 92’nci yıldönümünü kutlayacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2014 Cuma, 10:02

Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92’nci yıldönümü kutlanıyor. Günle ilgili açıklama yapan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, kurtuluşun mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Cennet vatanımızın en güzel köşelerinden olan ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını kutluyor olmanın haklı sevincini yaşıyoruz. Vatanımızın işgaline karşı Türk milletinin direnişinin en güzel örneklerinden birini göstererek, tarih sahnesinde yerini alan Çivril’in, düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 92 yıl önce yürekleri vatan sevgisiyle dolu, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm Çivril halkı, kısıtlı imkanlarla, kanları canları pahasına savaşmışlar ve düşman kuvvetlerini bozguna uğratmışlardır.
Savaş sonrası yıkılıp, yağmalanmış olan Çivril’i halkımız yine aynı azim, aşk ve özveri ile bu günlerine getirmiştir. Bizler de ecdadımızdan emanet aldığımız güzel şehrimizi aynı şuurla koruyarak hak ettiği şartlara ulaştırmak için yılmadan çalışacağız. Bu anlamlı günde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Çivrilli hemşerilerimin Kurtuluş Bayramı’nı ve Zafer Haftası’nı kutluyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı