REKLAMI GEÇ

Çivrilli gençler nöbeti devralmaya hazır

Çivrilli gençler nöbeti devralmaya hazır

Çivril Belediyesi, şubat ayında 1996/1 tertip asker gidecek gençleri yemekte buluşturdu. İlçe protokolünün de hazır bulunduğu yemekte, vatani görevi devralmaya hazırlananlar için dualar edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2016 Cumartesi, 16:50

Çivril Belediyesi’nce, şubat ayı içinde askere gidecek 90 genç için yemekli uğurlama programı düzenlendi. Programa Çivril kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Harun Çil, İlçe Emniyet Amiri Önder Uzun, ilçe Müftüsü Himmet Metin ve asker adayları ile arkadaşları katıldı.

Çivril’de ilk defa bu tür bir program düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Bu genç kardeşlerimizi askere uğurlayacak, vatani görevlerini tamamladıklarında da karşılayacağız. Allah, tüm askerlerimize kazasız, belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Memleketin huzuru, güvenliği ve bizlerin yataklarımızda rahat yatmamız için gece gündüz nöbet tutan mücadele eden tüm askerlerimize güç ve kuvvet versin ” dedi.

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan da gençlere “güle güle gidin, vatani görevinizi tamamlayıp sağ salim dönün” diye seslendi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Himmet Metin, askere gidecek gençler ve görev başındaki güvenlik güçleri için dua etti.

denizli-civril-belediyesi-askerlere-yemek-verdi-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı