REKLAMI GEÇ

Çivrilli hayırsever ambulans bağışladı

Çivrilli hayırsever ambulans bağışladı

Çivril Devlet Hastanesi’ne hayırsever Fatma Erdoğdu tarafından tam donanımlı ambulans bağışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2016 Perşembe, 19:05

Geçtiğimiz hafta hayırsever bir vatandaş tarafından Tavas Devlet Hastanesi’ne bağışlanan Mamografi cihazının ardından, şimdi de Çivril’de bulunan hayırsever Fatma Erdoğdu tarafından Çivril Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı ambulans bağışı yapıldı.

civril-devlet-hastanesi-ambulans-bagisi-1

Ambulansı teslim törenine Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve hastane yöneticileri katıldı.
Ambulans teslim töreninde konuşan Dr. Berna Öztürk, Çivril bölgesinde sağlık hizmetlerinin sunumunda bağışlanan ambulansla birlikte hizmet kalitesini daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

civril-devlet-hastanesi-ambulans-bagisi-3

Öztürk, “ Bildiğiniz gibi 100 yataklı inşa edilen Çivril Devlet Hastanesi’nin inşaatı bitmek üzere. Eksiklikleri tamamlamak için çalışırken Fatma Hanım hastanemize bağış yapmak istediğini söyledi. Tam donanımlı ambulansı alarak Çivril Devlet Hastanesi’ne bağışladı. Bağış herkese örnek olsun. Acil hizmetlerde ambulans olmazsa olmazımız. Sağlık adına, Çivril halkı adına şahsım adına ve Sağlık Bakanlığımızın adına hayırsever Fatma Erdoğdu’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmadan sonra Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk tarafından hayırsever Fatma Erdoğdu’ya plaket verildi.

civril-devlet-hastanesi-ambulans-bagisi-2

Törenin ardından Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ambulansın şoför koltuğuna oturdu. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk de ambulansta Burhan’a eşlik etti. Burhan ambulansı hastaneye kadar götürdü ve yetkililere teslim etti.

civril-devlet-hastanesi-ambulans-bagisi-4

PROTOKOL ÜYELERİ YENİ HASTANEYİ İNCELEDİ
Protokol üyeleri 100 yataklı inşa edilen ve çok yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan Çivril Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Dr. Öztürk, Çivril Devlet Hastanesi’nin modern bir yapıya kavuşmasına çok az kaldığını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı