REKLAMI GEÇ

Çivrilliler isteyecek doğal gaz gelecek

Çivrilliler isteyecek doğal gaz gelecek

Doğal gaz dağıtım sahasında kalan yerleşim alanlarının doğal gaza kavuşmaları için BOTAŞ’ın başlattığı çalışma Çivril’e umut oldu. Çivrilliler yeterli istekte bulunursa, ilçeye doğal gaz gidecek.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2014 Cuma, 11:44

BOTAŞ’ın, doğal gaz dağıtım sahaları dışında kalan ancak nüfusu 10 binin üzerinde olan yerleşim birimleri için yaptığı çalışma Çivrillilere umut oldu. Elektrik abone sayısının en az yarısı abonelik başvurusunda bulunursa ilçeye doğal gaz gelebilecek.

Konuyla ilgili müracaat sürecinin başladığını belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, bunu bir fırsat olarak değerlendirdi. Güven, “Görüşmeler sonucunda ilçemizde doğalgaz kullanım taleplerini toplamak adına bir çalışma başlattık. Gerekli müracaat sayısını bulabilirsek Çivril’e doğalgaz hattı döşenmesine başlanacak. Daha önce 6 ay olan müracaat süresi alınan karar ile 14 aya çıktı. 14 ayda bu sayıyı bulamamız şart. Daire başına 335 lira olan abonelik ücretlerinin yatırılması gerekiyor. Yeterli sayıya ulaşılmadığı takdirde ise abone parası yatıranlara bedeller yeniden iade edilecek” dedi.

Yorumlar

erman   -  Bağlantı 6 Haziran 2014, 14:20

Çivril halkı Ayvalık, Kaman, Mucur, Gördes, Demirci gibi yerlerde yaşanan mağduriyeti dikkate alın. Vaz geçecek bile olsanız sayı %50 yi bulana kadar paranızı geri alamayacaksınız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı