REKLAMI GEÇ

Kaymakam Orhan Burhan ölümden döndü

Kaymakam Orhan Burhan ölümden döndü

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan’ın özel otomobiliyle Denizli’ye doğru gelirken, aniden yola fırlayan domuz sürüsüne çarpmamak için hızla direksiyonu kırınca kontrolden çıkan bir kamyonetle çarpıştı. Kaymakam ile araçta bulunan eşi ve çocuğu ölümden döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2014 Pazar, 00:02

Denizli’nin Çivril ilçe Kaymakamı Orhan Burhan Kızılca Mahallesi Çal Kavşağında otomobiliyle seyir halindeyken, domuz sürüsü yüzünden ölümle burun buruna geldi.

Akşam saatlerinde Kızılca Mahallesi Çal Kavşağı yakınlarında seyir halinde olan Kaymakam Orhan Burhan’ın kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir kamyonetle çarpıştı.

Kaza aniden yola fırlayan bir domuz sürüsüne çarpmamak için kamyonet sürücüsünün hızla direksiyonu çevirmesiyle yaşandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet, o sırada Çivril’den Denizli’ye gelmekte olan Çivril Kaymakamı Burhan’ın kullandığı otomobile çarptı.

Kazada Burhan ile otomobilde bulunan eşi Seda Demirel Burhan ve çocukları çeşitli yerlerinden yaralandı. Eşi Çivril devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Kaymakam Burhan PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Burhan, eşi ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı