REKLAMI GEÇ

Çivril kent merkezi sıcak asfalta kavuştu, şükür duasına çıkanlar bile oldu

Çivril kent merkezi sıcak asfalta kavuştu, şükür duasına çıkanlar bile oldu

18 ayı aşkın zamandır alt yapı çalışmalarının sürdüğü Çivril’de kış dönemi çamur, yaz dönemi tozdan şikayetler oldukça fazlaydı. Çarşı merkezi yoluna sıcak asfalt döküldü, bir vatandaş, “Şükür sana Allahım asfaltı gördük” diye dua etti.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2017 Salı, 13:55

Büyükşehir Belediyesi Çivril’de yürüttüğü alt yapı çalışmaları nedeniyle özellikle CHP kanadı, halkın uzun zamandır toz yuttuğunu belirterek şikayetlerini dile getiriyordu.

Pazartesi gününden itibaren çarşı merkezine sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Başkan Güven, Büyükşehir tarafından yapılan çalışmayla ilgili sosyal medyadan mesaj yayınlamış, “Temmuz Pazartesi günü sabahı Pancar Şefliği önünden, kütüphaneye kadar olan çarşı merkezimizi, sizlerin toz ve çamurdan daha fazla etkilenmemeniz için geçici Sıcak Asfalt döküm işlemi yapıyoruz. Çalışmamızı gün içerisinde tamamlamayı planladığımız için lütfen işyeri ve evlerinizin önünde araç parkı ve çalışmayı engelleyecek malzemelerinizi kaldırmanızı rica ediyorum. Bu asfalt çalışmamız sadece bu günlerdeki mağduriyetinizi gidermeye yönelik olup, planlı yürüyen faaliyetlerimizde herhangi bir değişiklik yoktur. Anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte ilçemizi daha da güzelleştirmeye hız kesmeden devam ediyoruz” demişti.

Uzun zamandır yaz dönemi toz, kış döneminde ise çamurun egemen olduğu Çivril çarşısının sıcak asfaltta tanışmasının ardından özel bir iş yerinde çalışan Ercan Eren isimli bir vatandaş, asfaltlanmış yolun kenarında ellerini açıp; “Şükürler olsun Allahım Çivril’in sıcak asfalt ile tanışmasına tanıklık ettik” dedi ve dua etti.

Ercan Eren, fotoğrafını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yayınladı, büyük ilgi gördü.

Yorumlar

çivril delisi   -  Bağlantı 12 Temmuz 2017, 13:06

“çivril aşığı” rumuzlu dostuma katılıyorum.
arnavut kaldırımsız Çivril, yeteri kadar Çivril değildir.

çivril aşığı   -  Bağlantı 11 Temmuz 2017, 17:40

Arnavut kaldırım olmalıysı.
Şehrin bir ruhu vardı, o da bitti.
Hayırlı olsun asfalt dünya

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı