REKLAMI GEÇ

Yahyalı İlkokulu oyun sınıfı düzenlenen törenle açıldı

Yahyalı İlkokulu oyun sınıfı düzenlenen törenle açıldı

Öğretmen Akademisi ve Hürriyet gazetesi işbirliği ile gerçekleştirilen “24 Kasım 24 Hayal Projesi”ne damga vuran ve birinci olan Yahyallı İlkokulu’nda düzenlenen oyun salonu törenle hizmete açıldı. İlk oyunu, “Yarış atı değil, oyun çocuğuyuz” projesiyle organizasyona damga vuran öğrenciler oynadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2017 Perşembe, 09:52

Yeşil Çivril Gazetesi’nden Bülent Çakır’ın haberine göre, geliştirdikleri Yarış Atı Değil Oyun Çocuğuyuz (YADOÇ) projesi ile birincilik kazanan Yahyallı İlkokulu’na Hürriyet Gazetesi tarafından kazandırılan oyun sınıfı düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene Çivril Kaymakamı Armağan Önal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özcan, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı, DHA Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından oyun sınıfının açılmasına destek veren Hürriyet Gazetesi adına Osman Nuri Boyacı’ya teşekkür plaketi verildi.

Ardından oyun salonunun açılış durdelası protokol ve bayan öğrenci velileri tarafından kesildi.

Oyun sınıfını gezen ve okul müdüründen bilgi alan kaymakam Armağan Önal daha sonra öğrenciler ile bir süre satranç oynadı.

62 bin liraya mal olan oyun sınıfında mini golf, tırmanma duvarı, satranç, geleneksel Türk zeka oyunları yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı