REKLAMI GEÇ

Çivril’de 15 Temmuz nöbeti

Çivril’de 15 Temmuz nöbeti

Çivril’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri coşkulu bir katılıma sahne oldu. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril’in demokrasiye sahip çıktığını, hainlere geçit vermeyeceğini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2017 Pazar, 18:34

Çivril’de gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, mehter takımının da katılımıyla gerçekleştirilen demokrasi yürüyüşü ile başladı.

Etkinliklere Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Belediye Başkanı Gürcan Güven, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder, İlçe Jandarma Komutanı Kemal Balcı, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Mehmet Celep, Çivril Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Mutlu, meclis üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Etkinlikler sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü, Çivril demokrasi nöbeti tuttu.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Tüm ülkede olduğu gibi Çivril’de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün destanını ve şehitlerini andık. Sabaha kadar olan nöbetimizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Gerek mehteran eşliğinde yapılan demokrasi yürüyüşü, gerekse konser ve diğer etkinlikler coşku ile gerçekleştirildi. Tüm geceye, demokrasiye sahip çıkma duygusu ve hainlere geçit vermeme arzusu hakimdi. Bütün hainlere karşı Çivril meydanından haykırdık. Bayraklarımız ve dualarımızla demokrasi nöbetimizi tuttuk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı