REKLAMI GEÇ

Çivril’e ağız ve diş sağlığı merkezi

Çivril’e ağız ve diş sağlığı merkezi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril’de yapılması planlanan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi alanında incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2017 Çarşamba, 09:54

Denizli’ye yapılacak sağlık yatırımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Çivril’e verdiği söz ve talimatlar doğrultusunda Çivril Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan eski hastane alanına Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak.

Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk proje mühendisleriyle birlikte merkezin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı ve Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven de incelemelerde Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk’e eşlik etti.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ilçeye verdiği söz ve talimatlar doğrultusunda eski hastane alanında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması için çalışmalara başladıklarını ve proje mühendisleriyle birlikte alanda incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Öztürk, “Bu sene açılan Çivril Devlet Hastanesi acil servisi, ameliyathanesi, evde sağlık birimi, fizik tedavi ünitesi, röntgen, ultrason, mamografi, tomografi gibi görüntüleme cihazları ve 6 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesiyle birlikte Çivril ve bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Tabi her zaman söylediğimiz gibi sağlıkta her zaman en iyiyi yakalamak ilde bulunan hizmetleri ilçeye götürmek adına canla başla çalışıyoruz. Şimdi de Çivril Devlet Hastanesi’nin eski binasının olduğu alanda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapacağız. Yine Diyaliz Merkezi de burada olacak. Bugün de bina alanımızda Sağlık Müdürümüz ve Belediye Başkanımızla incelemelerde bulunduk. Çivril’e şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÖZTÜRK ÇİVRİL’DE HEKİMLERLE DE BİR ARAYA GELDİ
Yapılan incelemeden sonra Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk Çivril’de hekimlerle de bir toplantı gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’nın Sağlıkta Dönüşüm kapsamında büyük önem verdiği Dijital hastane modelinden bahseden Öztürk Dijital Hastane Modeli’ne geçilmesiyle hastanelerde zaman kaybının önleneceğini ve hasta güvenliğinin en üst seviyeye çıkacağına dikkat çekti. Konuşmasından sonra Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk hekimlerin istek ve önerilerini dinledi ve projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı