REKLAMI GEÇ

Çivrilli çitf sıla yolunda can verdi

Çivrilli çitf sıla yolunda can verdi

Çivril’de tatillerini geçirdikten sonra Almanya’ya dönmek için ola çıkan gurbetçi çiftin içinde bulunduğu otomobil ile TIR Sırbıstan’da çarpıştı. Anne ve baba hayatını kaybetti, kızları ağır yaralı. Necati Çelik’in yola çıkmadan önce sosyal medyada yaptığı paylaşım yürekleri burktu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2017 Cuma, 18:33

Edinilen bilgilere göre, Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Herne kentinde yaşayan Necati Çelik, eşi Nuray Çelik ve kızı ile birlikte tatillerini geçirmek üzere bir ay önce memleketleri Denizli’nin Çivril ilçesine geldi. Tatillerini yakınlarıyla birlikte geçiren 3 kişilik aile daha sonra dönüş yoluna geçti.

Ancak Necati Çelik’in kullandığı HER NZ 178 plakalı otomobil, Sırbistan’ın Niş kentinde TIR ile çarpıştı ve şarampole yuvarlandı.

Feci kazada sürücü Necati Çelik ile eşi Nuray Çelik olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan yaralı kurtulan kızı ise hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken, Necati Çelik’in yola çıkmadan bir gün önce sosyal medya hesabından, “Allahın izniyle yarın sıla yolculuğumuz saat gündüz birde. Tüm arkadaşlar ve akraba ve dostlar hakkınızı helal edin. İnşallah seneye görüşürüz” yazılı mesajı yürekleri burktu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı