REKLAMI GEÇ

Özkan’dan hemşehrilerine müjde

Özkan’dan hemşehrilerine müjde

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, memleketi Çivril’de vatandaşlar ile bir araya geldi ve basınçlı sulama sisteminde gelinen son noktayı hemşehrileri ile paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2017 Cumartesi, 13:54

Denizli Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, Çivril ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Bir gün içerisinde Çivril ilçesinin Ömerli, İnceköy, Seraserli, Yalınlı, Bucak, Tuğlu, Karamanlı, Akdağ, Cumalar, Aktaş, Yuvaköy, Gökgöl, İshaklı, Düzbel mahallelerini yorulmadan ziyaret eden Özkan, vatandaşların şikâyetlerini, sorunlarını, dertlerini dinledi.

Yol çalışmalarını ve diğer çalışmaları yerinde inceleyen Özkan, Basınçlı Sulama ve Çivril-Dinar yolu hakkında hemşehrilerine müjde verdi. Özkan, “2010 yılına gelindiğinde tarım sahalarında önemli bir değişim görülmektedir. Kuru tarım sahalarından, sulu tarım sahalarına geçiş yüzde yüz artmıştır. Bu da Çivril’imizde tarımda su ihtiyacını önemli derece arttırmıştır. Dünya’da vahşi üretim hırsının ve yanlış sanayileşmenin neden olduğu çevresel sorunlar suyun stratejik önemini zirveye taşımıştır. Su yaşam demektir. Elimizdeki bu stratejik değeri çok verimli kullanmamız kalkınmamız, refahımız için oldukça önemlidir. Bu sebeple su ihtiyacını karşılamak ve verimli kullanabilmek için Basınçlı Sulama Sistemi gibi modern tarım uygulamaları söz konusudur. Işıklı – Emirhisar sulama birliğinin ödemesi gereken yaklaşık 2.500.000 TL tutarındaki katkı payını 2015 yılında Denizli Büyükşehir Belediyemizin ödemesi ile başlayan Işıklı-Emirhisar Basınçlı Sulama Sistemi Projesi onaylandı ve ihale sürecine gelindi. Artık bu ovada su sıkıntısı dönemi sona erecek. Yine aynı şekilde hemşehrilerimin yıllardır beklediği Çivril-Dinar yolunun da projesi onaylandı ve ihale sürecine gelindi. En kısa sürede bu yolun da tamamlanasını öngörüyoruz. Çivril’imize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Gecenin geç yarılarına kadar süren toplantılarda bütün talep ve şikayetleri tek tek not eden Özkan, hemşehrileri ile uzun süre sohbet etti, evlerinde ziyarette bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı