REKLAMI GEÇ

Hatipoğlu Çivril halkına seslendi

Hatipoğlu Çivril halkına seslendi

Çivril Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kutlu Yolda Birlik, Beraberlik Gecesi’ ilçe halkının yoğun katılımıyla Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe konuşmacı olarak Nihat Hatipoğlu katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2017 Çarşamba, 13:15

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’in açılış konuşması yaptığı gecede, İslam dünyası olarak sevgiye, saygıya ve beraberliğe ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini belirten Nihat Hatipoğlu, “Çivril halkı bu gecede sevgiye, saygıya ve beraberliğimize denli sahip çıktığını, büyük bir coşku ile göstermiştir” dedi.

Hatipoğlu, “Hz. Peygamber’i bütün yönleriyle daha iyi tanımayı, tanıtmayı, anlayıp anlatmayı, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı güncelleştirilerek hayatımıza yansıtmayı, güzel ahlakını davranışlarımızın mihveri ve rehberi yapmayı hedef olarak belirlemeliyiz. Toplumda peygamber sevgisini yaymayı, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmeyi, bu vesile ile toplumu din konusunda aydınlatmayı, İslam’ın mesajını, Peygamber’imizi merkeze alarak, yediden yetmişe toplumun her kesimine anlatmalıyız. Böyle müstesna bir gecede, İslam Dünyası olarak içinde bulunduğumuz bu günlerde sevgiye, saygıya ve beraberliğe ihtiyacımız vardır” diye konuştu.

Program sonunda Başkan Güven tarafından, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na çiçek takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı